На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 29.04.2009, 08:39   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Украина, Черкасская область, г. Тальное
Дописи: 68
сказав Дякую: 53
сказали Дякую 50 раз(и) в 20 повідомленні
Надіслати повідомлення для Ongel на ICQ
Re: Не бийте боляче ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від KOROBA Переглянути допис
-НУ здесь мягко говоря враки все это! Судя по регистр.данным (ниже аватора) вы живете в Украине-я сомневаюсь что у нас аквариумистика вообще не развита,посмотрите на один наш только форум!-так развита что закачаешся!
Я живу в маленькому місті Черкаської області. В ньому нема жодного аквамагазину чи навіть зоомагазину. Декілька раз на місяць, до нас на базар приїжає, дядечко який торгує рибками і кормом (слава богу хоч він приїжає), також може на замовлення склеїти акваріум ...
Більшість акваріумів в місті виглядають, як на першому фото. Банка в ній рибки плавають, це майже повний список того, що унас продається ...
Спасаємся інтнрнет-магазинами ...

Цитата:
АкваТёма
(Надеюсь хозяин темы простит за вмешательство.)
Без питань , Ви все сказли за мене ...

Ongel поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 30.04.2009, 23:19   #2
Живу я тут

Звідки Ви: ПОЛТАВА (Kerch)
Дописи: 10.909
сказав Дякую: 8.274
сказали Дякую 9.368 раз(и) в 4.703 повідомленні

Цитата:
Допис від Ongel Переглянути допис
В ньому нема жодного аквамагазину чи навіть зоомагазину.
-сочувствую по доброму.Самое хреновое в наше веселое время ,это когда чтото нужно ,а купить нету возможности,даже при наличии денег-и аквариумистика в этом далеко не на последнем месте.
Но зато вам и карты в руки-нет магазинчика,но есть спрос,вывод-устроить магазинчик.Короче, быть вам у себя в городке аквариумным магнатом!Может....

Koroba поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.05.2009, 10:58   #3
Придивляюся

Звідки Ви: Украина, Черкасская область, г. Тальное
Дописи: 68
сказав Дякую: 53
сказали Дякую 50 раз(и) в 20 повідомленні
Надіслати повідомлення для Ongel на ICQ

Цитата:
-сочувствую по доброму.Самое хреновое в наше веселое время ,это когда чтото нужно ,а купить нету возможности,даже при наличии денег-и аквариумистика в этом далеко не на последнем месте....
Дякую за співчуття .

Цитата:
Допис від cherry Переглянути допис
Вы знаете, проблем с травой таких уж страшных, я у вас не вижу -все потихоньку зарастает, в конце концов, джунгли победят! но ведь так и задумывалось? .
Да, так було і задумано ... проблем страшних немає, хотілосяб ще декілька видів в червоних тонах ...

Цитата:
Допис від cherry Переглянути допис
А вот грунт... Смущает меня этот крупный грунт, да и каменюки эти посреди банки тоже..
Грнт 3-8 мм, наче нормально ... камінюки для того шоб соми кокосом в футбол не грали.
В маленькому акваріумі, під час маніпуляцій, цегляні крихти з піску повилазили (тому, що лекші і більші ), а знизу залишився пісочок ...

Ongel поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.05.2009, 15:33   #4
Придивляюся

Звідки Ви: Тальное
Дописи: 5
сказав Дякую: 8
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні
Надіслати повідомлення для tallyan на ICQ

Цитата:
Но зато вам и карты в руки-нет магазинчика,но есть спрос,вывод-устроить магазинчик.Короче, быть вам у себя в городке аквариумным магнатом!Может....
Таки Онжел казав правду. Ази акваріумістики я проходив (та й проходжу) за його допомогою, за що йому велике дякую.
А магазину дійсно немає. Була думка щось таке відкрити, але такого попиту, щоб окупити оренду, енергоносії, на жаль немає. Хіба-що сумістити з чимсь іншим. Будем думати. Магнат - звучить гордо ))).
Тепер по темі. Як на мою, чайника, думку аква чудова, правда я встановив-би фон на задню стінку.

tallyan поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" tallyan за цей допис:
Ongel (05.05.2009)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:01.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts