|
|
21.02.2008, 20:31
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Борщаговка
Дописи: 592
сказав Дякую: 97
сказали Дякую 319 раз(и) в 161 повідомленні
|
Ответ: цихлиды америки с украинской пропиской ===www.aquaforum.ua===
у меня сальвини очень медленно растут (ок 8 см) + между собой в размере отличаются раза в 3 (самый маленький в сравнении с самым большим). в в свое время казлось что очень долго набирают размер мееки. сейчас почти не растут геофагусы (ок 8 см). и сальвини и геофаги живут с начала лета.
|
|
|
21.02.2008, 21:05
|
|
Донецкий клуб аквариумистов
Звідки Ви: Донецк
Дописи: 827
сказав Дякую: 1.572
сказали Дякую 590 раз(и) в 295 повідомленні
|
Сегодня обнаружил в общем аквариуме двух мальков седжей где то по 1см. нерест был в первых числах января.Мальки выплыли из за камней вовремя кормежки.Из всего рыбьего населения ими как кормом заинтересовались только никарагуанцы,но впоймать не смогли.Если за полтора месяца малек вырос до сантиметра,значит корма им хватает.
22.02.2008, 22:43
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев.Боярка.
Дописи: 1.908
сказав Дякую: 1.031
сказали Дякую 1.293 раз(и) в 753 повідомленні
|
Привет. Если кто знает подскажите .До недавнего времени держал пару санспилумов(я так думал ) Неделю назад мне отдали еще одну самку, так вот она совсем другого цвета . Мои бирзовых тонов с красной головой ихвостовым плавником , а новоселица цвета латуни с густым черным крапом и темнокрасной головой . Может кто даст ссылку ?
|
|
|
22.02.2008, 23:05
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львов
Дописи: 378
сказав Дякую: 150
сказали Дякую 579 раз(и) в 196 повідомленні
|
Фото в студію. Тих що тримаєш і новопробульця. Подивимося.
Є авантюра - хочу взяти мальок blue dempsey. Хто тримав? Чи утримання сильно відрізняється від стандартної восьмиполосої цихлозоми?
Востаннє редагував MSNc: 22.02.2008 о 23:24..
|
|
|
24.02.2008, 00:18
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Grey
Привет. Если кто знает подскажите .До недавнего времени держал пару санспилумов(я так думал ) Неделю назад мне отдали еще одну самку, так вот она совсем другого цвета . Мои бирзовых тонов с красной головой ихвостовым плавником , а новоселица цвета латуни с густым черным крапом и темнокрасной головой . Может кто даст ссылку ?
|
Це старі фотографії моїх макулікауд або красногорлих вьех. Може в тебе вони?
24.02.2008, 00:42
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від MSNc
Це старі фотографії моїх макулікауд або красногорлих вьех. Може в тебе вони?
|
Вот спасибо , Єто помоему они . У моих поперечная полоса чуть уже и контрастней. Если можно пару слов о них. Я имею ввиду собственніе наблюдения все остальное я найду . Все пошел искать.
|
|
|
24.02.2008, 01:02
|
|
Живу я тут
|
Стандартна поведінка вьех, нічого надзвичайного не помічав. Їдять все, включаючи акваріумні рослини. Фотографії зроблені під час нересту. Тоді вони набирають контрастного забарвлення. А так вони є дещо блідніші. Нерест починається з чистки каменя. Відганяють тоді всіх риб. Своєї території за ними я не спостерігав, тому не можу сказати то територіальна риба. Їдять з поверхні і товщі води, коли все виловлять - беруться за дно.
Температура утримання 25-27 град. Нерест 27-29 град. Сигналом до нересту є підміна води і підняття температури. Я як правило робив це тоді , коли вони вже почистили камінь. Перед чисткою у них були "танці без зірок" під час яких риби набирали таке забарвлення. Воно трималося до моменту, поки з ними був мальок. Самець часто ганяв під час чистки каміння самку. Потім - дружна сім'я.
Ікру в мене клали вночі. Охороняють обоє. Коли кормив то по черзі їли обоє. Кілька разів нерестилися на фоні, але там була невелика тінь. Личинка вилуплюються з ікри на 3-4 день. Самка допомає їм. Висмоктує личинку і випльовує під камінь. Пливли в мене на 3-5 день в залежності від температури води. Кормив артемією, мороженим циклопом. Росте швидко.
Після забору малька шлангом часто приходилося відсажувати самку, самець ганяв. Мальок росте доволі швидко. Здається все.
cказали "Дякую" MSNc за цей допис:
|
|
24.02.2008, 01:15
|
|
Живу я тут
|
Спасибо огромное , мои именно сейчас заняты подготовкой под нерест площадки (уже четвертый день ) Расскажите как выглядит самец и на сколько он похож на санспилума ?
|
|
|
24.02.2008, 01:23
|
|
Живу я тут
|
Завтра зроблю фото своїх райдужних, правда зараз сам не скажу де самець де самка. Але порівняєте хоча би по фото.
Де самець, де самка у вьєх до першого нересту розрізнити важко, зранку подивіться на пару, самка буде з ікрою - живіт більше напухший. В замця нижній плавник є загострений, в самки заокруглений. Або по статевим органам.
Формою один в один, кольором - важко сказати, райдужних ще не нерестив. На фото в них окрас під час нересту. Фотоапарат більш-менш реально передав колір тільки голова є більш червоніша.
24.02.2008, 01:35
|
|
Живу я тут
|
Я имел ввиду форму головы . Ху из ху в моей банке я давно разобрался , меня интересует вырастет у самца такой лоб , как у санспилума ?
|
|
|
24.02.2008, 03:30
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Запорожье
Дописи: 521
сказав Дякую: 138
сказали Дякую 162 раз(и) в 98 повідомленні
|
Такой шишки на лбу как у радужного самца, у красногорлого не будет.
29.02.2008, 15:49
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: киев
Дописи: 112
сказав Дякую: 45
сказали Дякую 19 раз(и) в 16 повідомленні
|
вчера отнерестились чернополосы, пионэры, мну сказали бут через недельку, самка сидит с икрой в кокосе, самец тусит по аквасу, а в стороне тусят 5 подростков акар Б. ......., вопрос.... мож вытянуть из акваса кокос с икрой, и пущай вылупляются отдельно от всех???
|
|
|
29.02.2008, 18:39
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від дюк
вчера отнерестились чернополосы, пионэры, мну сказали бут через недельку, самка сидит с икрой в кокосе, самец тусит по аквасу, а в стороне тусят 5 подростков акар Б. ......., вопрос.... мож вытянуть из акваса кокос с икрой, и пущай вылупляются отдельно от всех???
|
От души поздравляю , только зачем отбирать икру ? Если вы хотите получить много малька , то не факт , что поднимете , а если поднимите то куда денете ? Чернополоску даже с доплатой не пристроить . Оставте лучше в общей банке , и родителям не вредно потренироваться ухаживать за наследниками и Вы понаблюдаете как все это происходит . Если у американцев систематически отбирать икру они перестают ее высиживать. А если Вам понадобится сотня малышей , то через пару недель шлангом отберете . У меня в 500 л уже 3 недели чернополоски няньчат малышню А кроме них там два десятка рыбасов от10 до 20 см и акары в том числе .
|
|
|
cказали "Дякую" Grey за цей допис:
|
|
29.02.2008, 19:48
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Борщаговка
Дописи: 592
сказав Дякую: 97
сказали Дякую 319 раз(и) в 161 повідомленні
|
не смотрел ваш литраж но если есть возможность - уберите акар потому как когда черти полосатые начнут пасти свое стадо отпрысков - акары сами из банки выпрыгнут
|
|
|
cказали "Дякую" pogorelly за цей допис:
|
|
29.02.2008, 19:58
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від pogorelly
не смотрел ваш литраж но если есть возможность - уберите акар потому как когда черти полосатые начнут пасти свое стадо отпрысков - акары сами из банки выпрыгнут
|
А в догонку всі інші.  Цихліда з мальком - це атомна бомба. Я колись забирав мальок в цитронових цихлід - до крові руку покусали. Костя в тебе в акві цитрон-людоїд  . Зараз лабіатуми строять астронотусів в два рази більших від себе (27-28 см), а вони тільки каміння чистять, а під час нересту то астронотуси взагалі пластом лежали на поверхні - хмарку копіювали.
І саме головне - це стосується всіх цихлід. Хай Сільвер підтвердить. Мультіспінози строять фест. Дуже спокійна риба, типу, мультіспіноза.
Тому вважайте з мальком, просто деколи краще забрати мальок і розвести пару, ніж забрати подертих інших риб.
cказали "Дякую" MSNc за цей допис:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:35.
|