На відео Олівер пропонує криптокорину "устеріана"до малаві і танги.
В мене досить довго вона росла у "малавійнику"і розросталась так,що і рибам міста мало було.Дуже помогала самицям ховатись від настирних самців.
А що скажете про кущі больбітіса в акві? Виглядає як крона дерева... Спробую залишити для початку невеликий кущ.
Дуже подобається оформлення акваріумів з пісчаним дном, камінням округлої, овальної форми з невеликими кущами валиснерії, але зараз здається, що легше знайти якісь криптокорини, єхінодоруси, ніж всім відому - валиснерію...
Hendrix, "а кому вона потрібна?"
Не цікава, дешева, росте як бур'ян...
Не хочу офтопити, та все ж...
З рослинами, та сама біда, що і з цихлідами:
Як навчився вирощувати певний вид та швидко розмножувати, добився максимальної краси і пишності одразу пропадає бажання утримувати та вирощувати далі, хоча рослина ж менш красивою не стала. Хочеться постійно нового і того з чим проблеми, підбираєш ключик - бац, справився, розгадав особливість умов, і знову пошук нового...
А валя - їй і світла толком не треба щоб росла, тому і відвертаються від неї, хлча для дизайну - незамінна!
Мне легче))))))В нашей лечебной вообще ни чего не растет.Даже валлиснерия))))
Кстати вода с перекосом близко похожа на воду Танганьики.Общая (по сезонам) от0 до 4,карбонатка от16 до 20.
Так что эксперименты с растениями в цихлидниках закончил пару лет назад)))).
А в травниках уже готовлю водичку.
Мені особисто дуже подобається больбітіс, схожий на папороть, може рости і без грунту, і проростає навіть на камінні. Це щодо естетичного вигляду. Ось тільки мої мікули поступово повисмикували і його. Проводила експеремент після валіснерії саме з больбітісом, переносячи його по всій акві, шукала місцину де він нікому не заважатиме). Не вдалося залишити його у вигляді гарного куща, залишилось тільки кореневище).
Востаннє редагував Корнелия: 07.02.2014 о 14:42..
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую Корнелия за це повідомлення: