Цитата:
Допис від L.I.N.K.
Считаете этот снимок удачным? Извините, но я с вами не согласен и погоду он не меняет.
П.С. можно ссылку на ваше портфолио? Просто любопытство проснулось).
|
а ви уважно читали мої попередні коментарі?
світло на фото "природнє", яке там постійно світить, дисбаланс температури через використання ламп різного спектру, з правої сторони контрове світло з вікна, яке додає синього відтінку, провалів немає, контраст, насиченість приглушив, щоб попасти в рамки вимог до конкурсу.
коротше за 1/160 - 1/250 секунди, далі не буде синхронізації. ви вважаєте, що цього достатньо для "заморожування" риби? ні, це міф, окунь, ганяючи мальків, може бути змазаним і на 1/250. "Заморожує" рибу не витримка а спалах, тривалість імпульсу якого - 1/500 - 1/2000 секунди. я ж, повторю, пішов шляхом максимального природного і достовірного вигляду акви і знімав без імпульсного світла, щоб не обманювати ні людей, ні суддів.
"Поскольку заполняющий и контровый свет есть, а рисующий отсутствует напрочь." - з такими уявленнями знімають на студії класичні портрети (тут у вас правильні і хороші знання). і де в мене, по вашому, заповнююче світло? мають місце контрове на фоні (з вікна) і верхнє від ламп, яке доповнює контрове, також блікує пісок; ні заповнюючого, ні малюючого як такого немає.
правити (перемальовувати) фотографію - фу-фу-фу. але ми тут із вами трохи відволіклися від теми.
Оффтоп
пишіть в приват - проконсультую щодо фотогафування
і
Оффтоп