|
30.11.2016, 01:16
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Итоги Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від L.I.N.K.
Считаете этот снимок удачным? Извините, но я с вами не согласен и погоду он не меняет.
П.С. можно ссылку на ваше портфолио? Просто любопытство проснулось).
|
а ви уважно читали мої попередні коментарі?
світло на фото "природнє", яке там постійно світить, дисбаланс температури через використання ламп різного спектру, з правої сторони контрове світло з вікна, яке додає синього відтінку, провалів немає, контраст, насиченість приглушив, щоб попасти в рамки вимог до конкурсу.
коротше за 1/160 - 1/250 секунди, далі не буде синхронізації. ви вважаєте, що цього достатньо для "заморожування" риби? ні, це міф, окунь, ганяючи мальків, може бути змазаним і на 1/250. "Заморожує" рибу не витримка а спалах, тривалість імпульсу якого - 1/500 - 1/2000 секунди. я ж, повторю, пішов шляхом максимального природного і достовірного вигляду акви і знімав без імпульсного світла, щоб не обманювати ні людей, ні суддів.
"Поскольку заполняющий и контровый свет есть, а рисующий отсутствует напрочь." - з такими уявленнями знімають на студії класичні портрети (тут у вас правильні і хороші знання). і де в мене, по вашому, заповнююче світло? мають місце контрове на фоні (з вікна) і верхнє від ламп, яке доповнює контрове, також блікує пісок; ні заповнюючого, ні малюючого як такого немає.
правити (перемальовувати) фотографію - фу-фу-фу. але ми тут із вами трохи відволіклися від теми. Оффтоп
пишіть в приват - проконсультую щодо фотогафування
і Оффтоп
|
30.11.2016, 15:48
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Миргород, Полтавская обл.
Дописи: 2.900
сказав Дякую: 3.136
сказали Дякую 7.314 раз(и) в 1.569 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Итоги Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aleron
а ви уважно читали мої попередні коментарі?
|
Конечно.
Цитата:
Допис від Aleron
світло на фото "природнє", яке там постійно світить, дисбаланс температури через використання ламп різного спектру,
|
Я с первого раза это понял. Не нужно повторять. Свое мнение не меняю:
Цитата:
Допис від L.I.N.K.
Творческий замысел? Я вас умоляю... Выглядит не очень. В редакторе правится в два счета.
|
Да, в фотографии часто принято нарушать правила, но не в этом случае. Этим приемом не получилось у вас красиво. Извините. Посмотрел ваши снимки. Людей вы снимаете гораздо лучше, чем аквариумы. Мне даже некоторые снимки понравились.
Цитата:
Допис від Aleron
коротше за 1/160 - 1/250 секунди, далі не буде синхронізації.
|
я это без вас знаю)). Но...
Цитата:
Допис від Aleron
і ще один момент - на фото постійне акваріумне світло, а не спалахи.
|
цитата с предыдущей страницы)). я вас очень внимательно читаю и совет мой был под вашу съемку без импульсного света. поэтому синхронизация тут вообще не в тему. не нужно выкручиваться.
Цитата:
Допис від Aleron
ви вважаєте, що цього достатньо для "заморожування" риби? ні, це міф, окунь, ганяючи мальків, може бути змазаним і на 1/250. "Заморожує" рибу не витримка а спалах, тривалість імпульсу якого - 1/500 - 1/2000 секунди.
|
При медленном движении 1/250 заморозит, в момент броска будет смаз. Согласен. Повторяю, вы снимали без вспышек, поэтому дальнейшая лекция про длину импульса лишняя. Тем более я все это и так знаю.
Оффтоп
Ниже снимок, где я именно импульсом от вспышки (на выдержке 1/200 и F8) заморозил падающую в воду картошку. Без смаза. Настройки камеры такие чтобы без вспышки получить черный кадр. Поэтому прорисовка снимка только светом от вспышки. Просто для себя проверял эти моменты. К чему я это? Чтоб вы понимали, что я владею темой и компетентно по теме вас критикую.

Цитата:
Допис від Aleron
і де в мене, по вашому, заповнююче світло? мають місце контрове на фоні (з вікна) і верхнє від ламп, яке доповнює контрове
|
свет от окна попадая в комнату и отражаясь от стен освещает акву заполняющим светом. Плюс свет от штатных ламп намного слабее контрового от солнца, что вполне годится на роль заполняющего. Все эти правила работают не только в студии. Я знаю о чем говорю.
Цитата:
Допис від Aleron
але ми тут із вами трохи відволіклися від теми. пишіть в приват - проконсультую щодо фотогафуванняі
|
Мы абсолютно не отвлеклись от темы "Итоги". Вы недовольны результатом, вам конструктивно объясняют что вы не правы, но вы по прежнему ищите причину не в себе, а в других. Не вижу тут оффтопа. Ну кроме картошки)).
Цитата:
Допис від Mykhaylo
Снимок далеко не безупречен, но то что с этим фото сделали (кто?) перед размещением на голосование вообще ни в какие рамки не лезет, согласитесь?
|
Не спорю, но там реально слабая работа в плане композиции. Даже импульсный свет и фотошоп ее бы не спас. Зато на маленьком снимке почти не видно что фон из листов бумаги. На большом стык видно так, что аж глаз режет. Я бы только за это баллы снял. Ну не умеет человек проигрывать. Зато создал ажиотаж вокруг конкурса. Везде надо искать плюсы)).
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую L.I.N.K. за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:47.
|