На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Общая информация > Общественная деятельность > Выставки, семинары, конкурсы

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 29.11.2016, 14:59   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
Відповідь: Итоги Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Mykhaylo Переглянути допис
Aleron, Вас в першу чергу підвело фото виставлене на конкурс "Встречают по одежке", що б там не казали.
Не життездатність - певно те, що хижаки і мирні поряд, хоча в таких розмірах вони будуть 100 років жити. А якого розміру акваріум якщо не секрет?
акваріум 38 л (62д*22ш*25в см).
я фотограф, знаю, як фотографувати і що робити потім, щоб фото виглядали смачно. Організаторами було виставлено не знати як підготовлене ними необроблене фото. чому так вийшло - можу лише здогадуватись, я зробив усе правильно. Ось те, що я вислав для конкурсу:

і ще один момент - на фото постійне акваріумне світло, а не спалахи. тому вищевставлена фотографія МАКСИМАЛЬНО ТОЧНО показує справжній вигляд акви.

Біотоп задумувався як дослідний із максимально можливим завантаженням гідробіонтами. Окуні в замкнутому об'ємі не полюють на інших співрозмірних із ними риб, ганяти можуть, але не їсти; а от між собою сутички - постійно. За два повні місяці в акваріумі менший і слабший окунь виріс із 7,5 см до 7,8, а більший домінантний - 7,8-8,5, інші риби додали по пару міліметрів.
і мені все таки цікаво, як може суддя "завалити" оцінку біотопу, якщо в акваріумі всі рослини і риби були взяті з одного біотопу (навіть третина води при запуску звідти)?! хтось мені це пояснить?!!

Aleron поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 9 користувач(ів) сказали Дякую Aleron за це повідомлення:
boba56 (30.11.2016), dvvd (30.11.2016), Jenn (05.12.2016), magistr (30.11.2016), MasterWind (29.11.2016), Mykhaylo (29.11.2016), Вячеслав69 (29.11.2016), Ланжерон (29.11.2016), Франык (29.11.2016)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:32.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts