Цитата:
Допис від Mykhaylo
Aleron, Вас в першу чергу підвело фото виставлене на конкурс  "Встречают по одежке", що б там не казали.
Не життездатність - певно те, що хижаки і мирні поряд, хоча в таких розмірах вони будуть 100 років жити. А якого розміру акваріум якщо не секрет?
|
акваріум 38 л (62д*22ш*25в см).
я фотограф, знаю, як фотографувати і що робити потім, щоб фото виглядали смачно. Організаторами було виставлено не знати як підготовлене ними необроблене фото. чому так вийшло - можу лише здогадуватись, я зробив усе правильно. Ось те, що я вислав для конкурсу:
і ще один момент - на фото постійне акваріумне світло, а не спалахи. тому вищевставлена фотографія МАКСИМАЛЬНО ТОЧНО показує справжній вигляд акви.
Біотоп задумувався як дослідний із максимально можливим завантаженням гідробіонтами. Окуні в замкнутому об'ємі не полюють на інших співрозмірних із ними риб, ганяти можуть, але не їсти; а от між собою сутички - постійно. За два повні місяці в акваріумі менший і слабший окунь виріс із 7,5 см до 7,8, а більший домінантний - 7,8-8,5, інші риби додали по пару міліметрів.
і мені все таки цікаво, як може суддя "завалити" оцінку біотопу, якщо в акваріумі всі рослини і риби були взяті з одного біотопу (навіть третина води при запуску звідти)?! хтось мені це пояснить?!!