Я в розведенні дискус і бізнесу, я дуже добре знаю, які ліки заводчик обговорення інших, використовуючи.
Коли я намагаюся створив новий штам і повернути від ферми інших, я повністю quaranteen них, десь два тижні, десь два місяці.
якщо я повернути нових акцій, що заводчик використанням передозування антибіотиками, я буду використовувати таким же чином на firstt тиждень,,,,,,,, і повільно знижувати дозування. Після буксирування періодом місяця, риби не буде залежати від тих, антибіотик, то я почала видалити їх зі свого quaranteen кімнату і почала спаровування з моїм власним тваринництва.
Те ж саме, якщо я повернути або купити в інших риб, які заводчик З Чума перевізника, я буду ставитися з Potasium permanganet протягом двох тижнів або два місяці, залежить наскільки вони серйозні.
До речі, я не в усі дні перед комп'ютером як ті посередника експортера, так що я не завжди online.I буде тільки в Інтернеті, коли я закінчу work.And моєї щоденній роботі настільки зайнятий.
Тому, будь ласка, не чекайте, я будуть реагувати швидко.
Будь хочете зв'язатися зі мною, просто додайте мене в facebook Лоуренса Незабаром (Luckytropical ферма риби) або додати мене в Skype lausoon ім'я, або зв'яжіться з
stasdiscus@mail.ru