05.10.2012, 18:02
|
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Львов
Дописи: 4
сказав Дякую: 2
сказали Дякую 18 раз(и) в 3 повідомленні
|
Re: Досвід користування продукцією Aquael - з сумним підсумком ===www.aquaforum.ua===
Продовження історії в стилі "що далі, то цікавіше".
Два тижні шукав по Львову матеріали щоб переробити кришку до акваріума і одночасно цікавився продукцією фірми акваель. А саме мене цікавила ситуація з гарантією на цю продукцію. Я звичайно не берусь стверджувати що я обійшов всі магазини, але всі ті які відомі основній масі, то я в них був. Більшість з них продає звичайно товар без гарантії взагалі (неофіційно завезений, чи ще щось) і дають гарантію від 1-го тижня до 1-го місяця ( в кого на скільки совісті лишилось). Але, коли я поцікавився гарантією в Епіцентрі, де мене запевнили, що весь товар офіційний і гарантійний, і постачальником є Сузіря (мова про продукцію Акваель, про інше не уточняв), то виявилось що на нагрівачі вони дають тільки 1 рік гарантії. Причому, як пояснив менеджер, заповнюється не гарантійний талон виробника, а додатковий вкладиш, який вставляється в коробочку.
Не знаю, як в інших містах, а у Львові я не знайшов жодного продавця, який дав би гарантію 2 роки на нагрівачі Акваель. Якщо, комусь такі відомі, то відпишіть. І цікаво, чому Епіцентр, який бере товар від Сузіря, дає тільки рік (доречі вони всі стрілки переводили на Сузіря).
|
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:02.
|