Цитата:
Допис від Andrew1
MVI,Я не спец...
Папоротник откопайте,примотайте к коряге,либо канцелярской кнопкой прикрепите.
Растений мало!Я первые недели светил 4 часа..
Нитратов многовато...Из макро пока можно внести калий.
Вероятно СО2 недостаточно,т.к. рН высоковат...ИМХО!
Выводы делать рано!В первую очередь добавьте быстрорастючки...
|
1.Папоротник вже вже переселився.
2.Рослини на цьому тижні буду заказувати.
3.освітлення зменшив до 8 год.Попробую до 6.
4.воду завтра маббуть підміню,і так неділя пройшла.
А збільшення Цо2 в моєму випадку не нашкодить?(0.37 Вт на літр).Маю ще ПШ"-" "тетри",ним Пш можна опускати як варіант?І який Пш для мене зараз ідеальний?А надути газу я можу скільки завгодно,балон маю найбільший)))))
Цитата:
Допис від pricolist_28
MVI,
Вечер добрый.
С Новым Гором и Рождеством!
Лично я бы поступал так
1. Уменьшил бы свет до 5-6 часов.
2. Начинал бы уменьшать нитраты подменами (+ параллельно давал бы калий при подменах).
3. Растения у Вас белеют. Думаю, это начальный хлороз. Добавляйте немного микро. Растений немного.
4. И ждать... Аква не любит резких "телодвижений".
Главное - не унывайте и пробуйте! Все будет ОК!
|
1 Як писав вище - зменшу до 6.
2.Підміню воду.А калій існує як окремий елемент для акваріума.Сьогодні в нас заїхав в зоомагазин ,так окремо не їснує.
3.Як писав в самому початку маю "самомес" :"УДО Єрмолаєва (микро),це не воно?Чи є різні види цього добрива?
4.Це мабуть саме важче!!!!!!!!!!!!!Зранку встаю і першим ділом до акви )))))))).
Цитата:
Допис від GOREZ
MVI, перво-наперво я сделал бы перезапуск и выбросил глину.
Проблемы с ней еще впереди...
А затем уже все остальное.
|
Думаю ту глину яку вирішив використати ще раз назвати глиною важко.Послужила вона не один рік і я її промив,так що здоров"я в неї вже підірване ))).
Додам тільки те,що травник на ній до мене був просто розкішний,хоча власник прибіднявся і сказав що це те що "вижило".Шкода що в мене нема його фото.
П.с. Варіант перезапуска навіть не розглядаю!!!
А той факт що в мене заліза нуль?Що ні на що не вливає?
повторюсь,маю три "самоміса":1.нітрат-фосфат.2.Удо єрмолаєва (мікро).3 залізо.На всіх трьох написано - 3мл на 70л.алізо я так і додаю.Може варто його одноразово додати більше і виміряти концентрацію,а дальше додавати рекомендавано і знову тестити?
Маю ще велику просьбу.Якщо можна пишіть будь-ласка поради як внароді кажуть на "хлопський розум".Я розумію що в Ваших колах з професіоналами все для всіх зрозуміло.Але все ж....Назви,рецепти,пропорції,концентрації.Я в свою чергу буду відписуватись по кожному своєму кроці.