|
05.05.2015, 10:55
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Коломыя
Дописи: 318
сказав Дякую: 58
сказали Дякую 149 раз(и) в 109 повідомленні
|
Re: Евглена зелена(цвітіння води) і чудодійне зцілення. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Ю.В.
Микрофибра- это замечательно. На том же форуме, вероятно, те же, еще небось и про картриджи для магистральных фильтров рассказывали?
|
Так,щось таке було..)
Цитата:
Допис від Ю.В.
И рядом с ними микрофибра отдыхает.
|
Відпочиває..можливо,але візьміть звичайного любителя-акваріуміста у якого жінка,робота,сім"я і година пізнього вечора на свою забаганку-акваріум. У нього 50л. аква,простий фільтр і досить не великі пізнання просторах акваріумістики..що він буде робити? що йому буде швидше і легше виконати прочитавши на форумах про якись там катриджі,уфи..що це таке..з чим його їдять.? ні..він не буде заморочуватись всім цим і якщо за місяць,два його акваріум залишиться зелений жінка викине його з хати разом з тим акваріумом..) А от мікрофібра - швидкий і якісний метод,і я би тут не розпинавсі,якби сам в цьому не переконався. Крім того,я мав масу часу і то лише випадково наткнувся на таку інфу:порийтесь,пошукайте,нічого толком про це немає(все одне й те саме,таке враження,що переписують з одного джерела).. І вам,акваріумісту з досвідом,набагато легше.
Цитата:
Допис від Ю.В.
А сермяжная правда в том, что споры, или чем там та эвглена размножается, все равно в воде остаются и при первом же удобном случае она о Вас опять вспомнит.
|
Сермяжна правда ще й в тому,що спори евглени існують у багатьох акварімах і без спалахів цвітіння.
Цитата:
Допис від Ю.В.
Эвглена любит пересвет и богатую едой воду. Чем ей меньше подходят условия, тем меньше вероятность ее вспышки.
|
Я далеко не професіонал в акварімістиці(скорше навпаки..) але розумію,що спалах евглени у мене був зумовлений збігом багатьох факторів,а долита мною мутна вода стала останньою краплею. Тому я згідний зі всім,що ви пишете - головне це баланс і не допущення перекосів.
|
|
|
05.05.2015, 11:04
|
|
Super Moderator
Звідки Ви: Киев
Дописи: 8.688
сказав Дякую: 6.565
сказали Дякую 9.134 раз(и) в 3.930 повідомленні
|
Re: Евглена зелена(цвітіння води) і чудодійне зцілення. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ipolit
що йому буде швидше і легше виконати прочитавши на форумах про якись там катриджі,уфи..що це таке..з чим його їдять.?
|
Проще всего ему будет сделать вот это http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=161895 И у ж точно, что проще всего будет бороться с напастью вначале внимательно изучив ее.
Цитата:
Допис від ipolit
Сермяжна правда ще й в тому,що спори евглени існують у багатьох акварімах і без спалахів цвітіння.
|
Я бы сказал, что ВО ВСЕХ аквариумах. Но водоподготовка и фильтрация здесь ни при чем. Здесь "при чем" баланс в аквариуме и, в отличие, от ситуации с другими низшими, намного бОльшая доля везения или не везения. Что есть, то есть. 100% причины вспышки эвглены в успешной банке на сегодня, как понимаю, не скажет никто.
Ну и, на всякий случай, раз у Вас уже там та эвглена завелась в активной фазе, внимательно почитайте по ссылке Оффтоп
на название темы не сильно обращайте внимание- она скорее отражает желание дать возможность сделать такой девайс любому неподготовленному пользователю, а не обидеть мужиков  и купите себе про запас что-то из коагулянтов. Хоть бытовой "гиацинт", хоть аквариумные. Пригодятся. Армейские средства водоподготовки, обеззараживающие воду, в аквариум не годятся.
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:47.
|