|
05.05.2015, 11:12
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Коломыя
Дописи: 318
сказав Дякую: 58
сказали Дякую 149 раз(и) в 109 повідомленні
|
Re: Евглена зелена(цвітіння води) і чудодійне зцілення. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Ю.В.
Единственный 100% надежный способ избавиться от эвглены в активной фазе - это УФ.
|
Господи,знову УФ..та що це таке..))
Цитата:
Допис від Ю.В.
Господа, ну не вводите вы друг друга в заблуждение! Возьмите кипяченую воду, добавьте туда удобрений (заводских,естественно, стерильных от водорослей), поставьте на солнышко и через некоторое время наслаждайтесь цветущей водой. При чем тут водоподготовка?
|
Так,так..Знаєте скільки я зустрічав тем на форумах з просьбою допомогти "озеленити воду"?..ви не повірите)..нічого не получалось - і на сонце банку ставили і доливали всяку гадість..нічого. Стара поговорка - "коли хочеш,не маєш")
Що ви з своїм уфом,як баба з возом?..у кого є уф,добре,а якщо його не має? а якщо уф "полетів",а людина профан і тільки завдяки уфу підтримувалась видимість балансу? що буде з її аквою після цього? В першу чергу повинно навчитись тримати баланс без всяки допоміжних засобів. Мікрофібра (уф,катридж..)тільки спосіб допомоги,а не панацея..все інше в руках самого акваріуміста.
|
|
|
cказали "Дякую" ipolit за цей допис:
|
|
05.05.2015, 11:20
|
|
Super Moderator
Звідки Ви: Киев
Дописи: 8.688
сказав Дякую: 6.565
сказали Дякую 9.134 раз(и) в 3.930 повідомленні
|
Re: Евглена зелена(цвітіння води) і чудодійне зцілення. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ipolit
Господи,знову УФ..та що це таке..))
|
Услышьте: НА СЕГОДНЯШНИЙ ДЕНЬ ЕДИНСТВЕННЫЙ 100% СПОСОБ БОРЬБЫ С ЭВГЛЕНОЙ - УФ. Не зависимо от того, нравится это Вам или нет и от того что Вы хотели бы услышать. На сегодня УФ- совсем не экзотика, есть у многих аквариумистов и его всегда можно на недельку одолжить. А вот если негде одолжить, то тогда все остальное.
Цитата:
Допис від ipolit
у кого є уф,добре,а якщо його не має? а якщо уф "полетів",а людина профан і тільки завдяки уфу підтримувалась видимість балансу?
|
Вероятно, меня плохо слышат. УФ в борьбе с эвгленой ставится на несколько дней. После этого он не нужен на много-много времени.
Цитата:
Допис від ipolit
Знаєте скільки я зустрічав тем на форумах з просьбою допомогти "озеленити воду"?..ви не повірите)..нічого не получалось - і на сонце банку ставили і доливали всяку гадість..нічого.
|
Вы знаете, когда я слышу фразы типа "на форумах написано", я тоже вспоминаю старую поговорку "на заборе тоже написано, а подойдешь потрогаешь- дерево".
Вот Вам пример, как за несколько дней зеленеет вода. Когда это нужно для экспериментов. Заодно и про коагулянты посмотрите там же. Гарантирую, что когда-нибудь пригодится. http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=120747
cказали "Дякую" Ю.В. за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:11.
|