На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Террариумистика > Террариум и оборудование
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 02.03.2019, 19:21   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Киев, Украина
Дописи: 31
сказав Дякую: 96
сказали Дякую 8 раз(и) в 2 повідомленні
Re: Не гріє термокилимок ===www.aquaforum.ua===

В мене ще нікого нема, а планую маісового полоза брати. Поки температуру не відрегулюю сенсу нема ккупляти тваринку. Дякую за розгорнуту відповідь!

uprst15 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.03.2019, 20:04   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Київ
Дописи: 225
сказав Дякую: 64
сказали Дякую 66 раз(и) в 41 повідомленні
Re: Не гріє термокилимок ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від uprst15 Переглянути допис
В мене ще нікого нема, а планую маісового полоза брати. Поки температуру не відрегулюю сенсу нема ккупляти тваринку. Дякую за розгорнуту відповідь!
але пластиковий контейнер 25 см висотою це тільки переноска для такої тварини. вона не зможе там жити. це двохметрова змія, їй треба буде десь повзати, линяти (при певній вологості повітря)... дихати, спати, пити і їсти раз на тиждень живих мишенят... і випорожнюватися ними! для успішного линяння всім рептиліям потрібний не тільки обігрів, а й регулярне опромінення жорстким ультрафіолетом (на відміну від амфібій, яким достатньо м`якого УФ). в них шкіра щільна, луската й відлущувана і захищає від сонячної радіації - а у вас? як з опромінюванням, якщо тераріум стоятиме не в окремому приміщенні?

я не знаю, чи тримають таке просто в квартирі, але тоді вона змогла б грітися, в принципі, будь-де. та зазвичай це мають бути тераріуми, що відгороджують площу і мають висоту чи не до стелі. навіть якщо йдеться про крихітку хамелеона, про якого я колись мріяла, але бог милував... свят-свят-свят. бажаю вам зважених рішень

Semelena поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Мітки
обігрів, Термокилимок

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:49.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts