|
04.05.2020, 14:55
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Україна
Дописи: 458
сказав Дякую: 169
сказали Дякую 252 раз(и) в 179 повідомленні
|
Re: Первые 2 аквариума (25л и 30л ) ===www.aquaforum.ua===
Питання шумності фільтрів, досить суб’єктивне. Хтось живе в центрі міста на вулиці де постійний рух, і працює в цеху металообробки, а хтось живе на околиці де не чути машин і працює в … бібліотеці. Ясно що перший зможе спокійно спати під тріск китайського фільтра то для останнього дискомфорт буде спричиняйти навіть невелике гудіння фільтра JBL . Тому це все відносне, на крайній випадок ви все одно ставите фільтр в тумбу і зможете її звукоізолювати – (хоча це лишні витрати).
Було б добре щоб власники фільтрів відписались по їх шумності, а ви читайте відгуки, дивіться відео про фільтри, зайдіть на аровану там теж є відгуки покупців про фільтри. Тільки не читайте рекламний статей що мол фільтр на 1400 л\на год. прокачки є безшумним))).
А по акваріуму Мартін вам коротко написав план дій на початок. Простий грунт, освітлення бажано з регулюванням потужності, невибагливі рослини. Світло таки 8 ну максимум 10 год – якщо хочете більше то зразу купляйте уф-стерелізатор і відро перекисі.))))
|
|
|
cказали "Дякую" Shiroko за цей допис:
|
|
05.05.2020, 01:59
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 249
сказав Дякую: 97
сказали Дякую 127 раз(и) в 84 повідомленні
|
Re: Первые 2 аквариума (25л и 30л ) ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Shiroko
Питання шумності фільтрів, досить суб’єктивне.
Було б добре щоб власники фільтрів відписались по їх шумності, а ви читайте відгуки, дивіться відео про фільтри, зайдіть на аровану там теж є відгуки покупців про фільтри.
|
Який фільтр шумніший може сказати хіба що людина у котрої є кілька екземлярів обох фільтрів. Даних ніде немає. Тестів теж я не знайшов. Замовив JBL. Бо там корзинки, простіше додавати щось типу вугілля. З Eheim classic була ідея заповнити його мілкою фракцією пемзи, щоб вона постійно знаходиласа у русі. Наче такі рухомі фільтри роблять в сампах, але це заскладно для мого розуміння і першого фільтра...
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:20.
|