Це неможливо! Ну ні як не обдуриш КН при такій низькій подачі газу. Тому у Вас або зламаний лічильник і насправді там 3 бульбахи в секунду, або Ви живете в Києві, де водопровод з дуже низьким КН.
можливо і живу я досить далеко від Києва)
Цитата:
Запобіжник наче бачив на балоні. Дуже схожий як на лимонці і там він в мене спрацьовував, після чого я його підкручував майже на мінімум. На болані поки лячно щось крутити. Дякую за пораду, треба буде якось почитати, все таки тиск вище аніж в лимонці та метал це не пластикові пляшки.
Це зовсім не той запобіжник, на балоні нічого підкручувати не потрібно! Там стоїть запобіжник на розрив, і він спрацьовує коли є надмірний тиск в балоні. Дамп редуктора це інше- коли кінчається газ в балоні, тиск падає- редуктор який налаштований на певний тиск починає не спрацьвувати і стається викид вуглекислоти в акву під високим тиском за короткий період. Всіх риб можна положити. Тому придумали досить простий запобіжний клапан з шприца і пружини, що відкривається при надто високому тиску і стравлює газ.
Цитата:
А травка в мене продовжує гинути
Саме через обробку вона і гине. У мене таке було. Обробляв від агролюксів ахтарою, кращеб я зразу всі рослини викинув і нетратив час.