|
19.11.2022, 00:11
|
|
Registered User
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 608
сказав Дякую: 257
сказали Дякую 414 раз(и) в 237 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Блок бесперебойного питания для аквариума. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від mikhail.glushko
На мою думку, можуть підійти зарядні станції, від 500 Wh що заряджаються за 1.5 години, наприклад Ecoflow river max, можливо Buetti EB55 або щось типу цього...
P.S. Прошу вибачення за граматичні помилки і якщо образив когось.
|
Зарядні станції можливо використовувати як безперебійник? Та й коштують вони більше, ніж акваріум, принаймні, мій. При цьому ще й дефіцитні. Якщо є можливість вручну переключати живлення, то можливо використовувати інвертор (навіть з апроксимованою синусоїдою, фільтр та освітлення повинні працювати, ІМХО) та зовнішній акумулятор (бажано залізо-фосфатний) з зарядним пристроєм. Правда, такий комплект теж влетить в копійочку (. Простого, доступного і дешевого варіанту, на мою думку, не існує.
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Трионикс за це повідомлення:
|
|
19.11.2022, 08:18
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ
Дописи: 374
сказав Дякую: 331
сказали Дякую 136 раз(и) в 103 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Блок бесперебойного питания для аквариума. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Трионикс
Зарядні станції можливо використовувати як безперебійник? Та й коштують вони більше, ніж акваріум, принаймні, мій. При цьому ще й дефіцитні. Якщо є можливість вручну переключати живлення, то можливо використовувати інвертор (навіть з апроксимованою синусоїдою, фільтр та освітлення повинні працювати, ІМХО) та зовнішній акумулятор (бажано залізо-фосфатний) з зарядним пристроєм. Правда, такий комплект теж влетить в копійочку (. Простого, доступного і дешевого варіанту, на мою думку, не існує.
|
Я не агітую за ЗС, я привів прості логічні розрахунки для УПС.
Рішення хорошого КПС, що вивє контролювати мін розряд, працювати з зовнішнім акумом, два акума плюс швидка зарчдка до них це теж не дешеве рішення.
Якщо нлянути в сторону акума і інвертора то теж треба не один акум і зарядне до нього.
У кожному з цих варіантів потрібне ручне втручання і поисутність оюдини хочам для переключення.
П.С. і тпк, все хороше і не дороге вже розпродано, зарядна станція на 500 Wh що швидко заряджається коштує від 40к грн.
Можна щось спробувати придбати і привезти з європи, якщо є можливість самому, але більшість з нас не може туди поїхати …
|
cказали "Дякую" mikhail.glushko за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:44.
|