На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Разное
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.11.2022, 00:11   #1
Registered User

Звідки Ви: Одесса
Дописи: 608
сказав Дякую: 257
сказали Дякую 414 раз(и) в 237 повідомленні
Re: Відповідь: Re: Блок бесперебойного питания для аквариума. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від mikhail.glushko Переглянути допис

На мою думку, можуть підійти зарядні станції, від 500 Wh що заряджаються за 1.5 години, наприклад Ecoflow river max, можливо Buetti EB55 або щось типу цього...

P.S. Прошу вибачення за граматичні помилки і якщо образив когось.
Зарядні станції можливо використовувати як безперебійник? Та й коштують вони більше, ніж акваріум, принаймні, мій. При цьому ще й дефіцитні. Якщо є можливість вручну переключати живлення, то можливо використовувати інвертор (навіть з апроксимованою синусоїдою, фільтр та освітлення повинні працювати, ІМХО) та зовнішній акумулятор (бажано залізо-фосфатний) з зарядним пристроєм. Правда, такий комплект теж влетить в копійочку (. Простого, доступного і дешевого варіанту, на мою думку, не існує.

Трионикс поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Трионикс за це повідомлення:
Тарик (19.11.2022), Ю.В. (19.11.2022)
Старий 19.11.2022, 08:18   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Київ
Дописи: 374
сказав Дякую: 331
сказали Дякую 136 раз(и) в 103 повідомленні
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Блок бесперебойного питания для аквариума. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Трионикс Переглянути допис
Зарядні станції можливо використовувати як безперебійник? Та й коштують вони більше, ніж акваріум, принаймні, мій. При цьому ще й дефіцитні. Якщо є можливість вручну переключати живлення, то можливо використовувати інвертор (навіть з апроксимованою синусоїдою, фільтр та освітлення повинні працювати, ІМХО) та зовнішній акумулятор (бажано залізо-фосфатний) з зарядним пристроєм. Правда, такий комплект теж влетить в копійочку (. Простого, доступного і дешевого варіанту, на мою думку, не існує.

Я не агітую за ЗС, я привів прості логічні розрахунки для УПС.

Рішення хорошого КПС, що вивє контролювати мін розряд, працювати з зовнішнім акумом, два акума плюс швидка зарчдка до них це теж не дешеве рішення.

Якщо нлянути в сторону акума і інвертора то теж треба не один акум і зарядне до нього.

У кожному з цих варіантів потрібне ручне втручання і поисутність оюдини хочам для переключення.

П.С. і тпк, все хороше і не дороге вже розпродано, зарядна станція на 500 Wh що швидко заряджається коштує від 40к грн.

Можна щось спробувати придбати і привезти з європи, якщо є можливість самому, але більшість з нас не може туди поїхати …

mikhail.glushko поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" mikhail.glushko за цей допис:
Ю.В. (19.11.2022)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:44.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts