На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Вода
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 27.07.2023, 07:25   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 187
сказав Дякую: 34
сказали Дякую 41 раз(и) в 40 повідомленні
Re: Ефективність заходів щодо зниження рН та КН у акваріумі-травнику ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від slalf Переглянути допис
Людвігія Куба рослина, яка ну дуууже швидко росте, а також дуже швидко реагує на зміну параметрів води, але, як на мене, у Київі вода не дуже критична для неї (у відмінності від Полтави), тобто можна спробувати висадити. На людвігію Кубу більш впливає наявність або відсутність добрив, рослина, яка дуже полюбляє поїсти, а також гарне світло.
Пані Ольго, вдячний за Ваш допис, Ваша думка дуже важлива для мене.

Якщо дозволите, ще три запитання:
- по-перше, щодо Людвігії Куба, чисельні джерела тиражують фразу «висаджувати не ближче ніж 20 см одну від одної», чи не забагато для моїх 180 літрів (дуже хочу надати їй центральне місце, що займала Тоніна белем у Вашій чудовій композиції у темі «Запуск 225 л. "Разнотравье для души"»;
- по-друге, пам’ятаю Вашу прихильність до добрив від DEPS (світла йому пам'ять), добрива чого виробництва Ви б порадили зараз. Добре розумію не достатню коректність запитання, тому був би дуже вдячний за приватну відповідь;
- по-третє, чи не маєте Ви власної думки щодо Pogostemon sp. "Australia" (практично повна відсутність інформації у мережі, тиражується одне фото). Перед усім цікавить: загальний розмір (габітус), зовнішня ефектність та ступень вимогливості.
Наперед вдячний за відповідь.

Востаннє редагував Valeriy123: 27.07.2023 о 07:38..
Valeriy123 поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:53.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

AQA.ru  - все об аквариумах

no new posts