17.09.2009, 15:15
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Оболонь
Дописи: 3.941
сказав Дякую: 2.099
сказали Дякую 2.842 раз(и) в 1.323 повідомленні
|
Re: Нужна помощь по улучшению аквариума в дет больнице №2 на Олишера Навои, Киев. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ivl
Вот, теперь видим объяснение автора идеи
Может выскажется кто-то кто устанавливал аквасы в Малятко, Броварской детский дом или еще куда-то. Оформляли ли она там свои проекты, вносили ли пункт про изъятие? 
|
Ні. Нікому і на думку таке не спало. Подарували - значить подарували.
(У Броварах акваріум був їхній, наша тільки риба і обладнання).
Не знаю, ви собі взагалі уявляєте, який це геморой для держаної організації поставити щось на баланс і присвоїти йому інвентарний номер?!
Наведу простий приклад: я працюю в педуніверситеті, у нас на кафедрі є друкарська машинка з інвентарним номером. Машинці років 40, 20 останніх вона не працює. Але викинути ми її не можемо, бо вона за нами числиться. А списати - це така морока, що простіше 20 років совати її по кутках. І не дай боже, якщо приходить якась комісія, і ми не пред"явимо цю матеріальну "цінність". У нас колись копійчаний кошик для сміття пропав, то лаборанти місяць пояснення писали, а потім ще місяць ставили на баланс новий, який самі купили. ІМХО, жодна людина при здоровому глузді не погодиться акваріум інвентаризувати, та ще й проводити по бухгалтерії. І потім - що проводити - банку і тумбу? То їх навряд чи вкрадуть. Усе начиння - а що робити, коли воно ламатиметься? Викликати того, хто з нашого боку підпише цей папір і пред"являти кожну горілу лампу? А риби? Та і наскільки можлива подібна угода між юридичною особою, якою є поліклініка, і фізичною? І хто буде цією особою? Чи усі, хто щось дав на акву, запишуться в той документ поіменно? Чи, може, ПП оформимо, навмисно для цього діла? На мій погляд, вся ця історія з оформленням - дурниця, вибачте на слові. Та ще й образлива для тих, кого збираємося "ощасливити".
|
|
|
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую Godo за це повідомлення:
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:30.
|