На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Морская аквариумистика > Морские аквариумы участников форума
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Морские аквариумы участников форума Расскажите о своем аквариуме: животных, оборудовании, декорациях. Поделитесь интересными идеями. Можно размещать фотографии прямо в теме

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 29.01.2010, 22:31   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Харьков
Дописи: 3
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
Re: Большое море в Харькове ===www.aquaforum.ua===

Спасибо; вы очень помогли, я прочел литературу и не одну интернет толкам не научит по крайней мере я негде не увидел как засаливать воду, то бишь пропорцию. не говоря об остальном!! хотя надеялся найти что то вроде учебника расписанного по шагам например шаг 1) как подготовить воду??? 2) как подготовить освещение??? 3) живые камни сколько их надо и где лучше брать и дешевле например в Киеве мне предлагали 200-300гр за 1 кг и т.д :=))

Alfred поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 29.01.2010, 22:55   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Одесса
Дописи: 851
сказав Дякую: 401
сказали Дякую 672 раз(и) в 379 повідомленні
Надіслати повідомлення для Anubis на ICQ Надіслати повідомлення для Anubis на Skype
Re: Большое море в Харькове ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Alfred Переглянути допис
Спасибо; вы очень помогли, я прочел литературу и не одну интернет толкам не научит по крайней мере я негде не увидел как засаливать воду, то бишь пропорцию. не говоря об остальном!! хотя надеялся найти что то вроде учебника расписанного по шагам например шаг 1) как подготовить воду??? 2) как подготовить освещение??? 3) живые камни сколько их надо и где лучше брать и дешевле например в Киеве мне предлагали 200-300гр за 1 кг и т.д :=))
Alfred, для начала создайте свою тему. Задавать свои вопросы в чужих темах - плохой тон на форумах.
Про засолить воду. Около 33-38г соли на литр воды надо. В любом случае надо контролировать плотность-солёность приборами. Освещение - условно (очень условно) - 1Вт света на 1л воды. Камни - опять условно - 10% от веса воды. Камни хорошие стоят 20$ кг -в опте чуть дешевле.

Востаннє редагував Anubis: 29.01.2010 о 23:02..
Anubis поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:58.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts