|
01.03.2010, 12:23
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 10.118
сказав Дякую: 11.373
сказали Дякую 9.053 раз(и) в 4.067 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: "Омагниченная вода" - теория ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Ye_Lviv
Без паніки панове, в фізикотерапевтичних кабінетах медзакладів є СВЧ пристрої для профілактичного нагрівання різних частин тіла, працює на частоті приблизно 1.72 ГГц, дозволена ще радянською владою для лікувальних заходів. Тож і мобілу можна в певному розумінні віднести до такого пристрою (1.6 - 1.9 ГГц) 
|
Однак фізіопроцедури ви не приймаєте 20-30 хв на добу кожен день, і мозок теж рідно грієте 
|
|
|
02.03.2010, 12:23
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Lviv
Дописи: 236
сказав Дякую: 176
сказали Дякую 165 раз(и) в 84 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: "Омагниченная вода" - теория ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Mykhaylo
Однак фізіопроцедури ви не приймаєте 20-30 хв на добу кожен день, і мозок теж рідно грієте 
|
Але і в мобілці не стоїть магнетрон потужністю в 20 ват.
Цитата:
Допис від e-s-a
...Единственная польза от "омагничивания" (занимался этим вопросом достаточно долго), что при определеной напряженности магнитного поля, не помню сколько там мкГн, если вода прошла через него, при закипании в ней (если не дистиляр или не осмотическая) возникают центры кристаллизации, вокруг которых при температуре выше 96-98 С начинают кристаллизоваться соли, выпадающие впоследствии в виде "шлама" (песочек такой мелкий), который и "выдувается" напором при обслуживании котла. Так что даже и не пробовал сам - друзья сказали, что без изменений...
|
В америці на цю тему робили експерименти і без результатів, але в німеччині такий експеримент давав позитивний результат. Пізніше вияснилося, що якийсь більш менш вагомий результат після намагнічення проявляється лише при наявності у воді заліза, в тому числі і в водопроводах з залізними трубами.
Особисто в мене стоять постійні магніти на вході стояка і осаду на стінках відра з водою не утворюється на противагу часів без магніту. Загальна жорсткість води на вході коливається від 12 до 20 нім. гр.
А ефект від постійнодіючого магніта на виході фільтра буде однозначно, згідно закону Лоренца катіони і аніони будуть скупчуватися на протилежних сторонах, відповідно з одної сторони буде луг з іншої кислота. Як на це прореагуть рослини мені не відомо, але різниця повинна бути. Звичайно якщо вода тільки раз намагнітилася то все це явище з часом пропаде.
|
|
|
02.03.2010, 12:46
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Lviv
Дописи: 236
сказав Дякую: 176
сказали Дякую 165 раз(и) в 84 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: "Омагниченная вода" - теория ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Шереметьев
как на изменения рН отреагируют растения, посмотрим потом, попозже. давайте отложим фантазии по поводу объяснения, возьмем ванночку с водой, магниты, рН-метр и покажем, что водородный показатель в этом случае разный в противоположных углах кюветы.
смелые есть? 
|
Неправильний експеримент, повинна бути течія між двома різнополюсними магнітами, якщо магніти зверху і знизу то катіони і аніони будуть збиратися справа і зліва. Нема течії нема сили Лоренца.
Востаннє редагував Ye_Lviv: 02.03.2010 о 12:53..
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:28.
|