24.09.2012, 21:48
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Львов
Дописи: 4
сказав Дякую: 2
сказали Дякую 18 раз(и) в 3 повідомленні
|
Re: Досвід користування продукцією Aquael - з сумним підсумком ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Команда AQUAEL
Добрый день!
Уважаемый Yurap вся продукция TM AQUAEL сертифицирована и соответствует всем европейским стандартам качества, гарантия на продукцию поддерживается и все вопросы связанные с гарантией решаются.Если Вы внимательно следите за форумом, то обмен продукции в некоторых случаях осуществляется на прямую от дистрибьютора. Если по какой то причине в октябре Вы не смогли обменять по гарантии лампу, это не значит, что на продукцию нет гарантии.
Гарантия на обогреватель 2года, можете отдать по рекламации в торговую точку где был приобретен данный обогреватель и Вам обменяют на новый (при наличии документов подтверждающих покупку, согласно правил возврата).
|
Дуже вдячний за відповідь, хоч вона мене і не задовільнила. Оскільки я так і не зрозумів, як з чотирьох виробів досить відомого виробника (на марку якого я понадіявся при виборі) за досить короткий час залишився тільки один. Як на мене, це вже статистика (3:1) і вона зовсім не на користь фірми AQUAEL.
P.S.
З гарантією я звичайно пролетів, як і більшість пролітає, оскільки звичайно не думав про неї в той день коли купляв акваріум і все обладнання до нього. І це я зрозумів ще в жовтні минулого року.
|
|
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую Yurap за це повідомлення:
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:41.
|