Цитата:
Допис від bobus
та дякую, я вмію читати:
|
Це не дуже красиво редагувати свій піст після того як вам відповіли. Ви таким чином принижуєте співразмовника. Тепер вже і я не буду на ваші питання відповідати.
На сьогодні препарати тестуют якнайменьше десять акваріумістів з різних країн- Україна, Німеччина, Казахстан, Росія. Зараз, сподіваюсь, підключиться ще й Азербайджан. Практично всі перейшли на них після фірмових засобів. Тестують з різних причин- у когось затики з травою, хтось не в змозі викладати чималі гроші за який небудь аквадур, хтось із спортивного інтересу. У когось осмос, у когось водогін. Всі без винятку підкреслюють покращення стану рослин. Чому саме - ми зараз і намагаємось з"ясувати. Вочевидь що не все так просто, є різні питання і складності. Розберемось, я гадаю. Тим більше що вже є інформація що цими составами зацікавились деякі виробники, хоча вони ще цого не афішують. Так, робота була започаткована з двох причин- зробити дешевий самомісний рем, та зробити його без сульфатів та хлоридів. Можливо остання посилка була і дещи хибною. А можливо і ні. Час покаже. Перевіряємо. Але на сьогодні, коли вже немає сумнівів у тому що у середнестроковій перспективі рем покращує стан рослин, чіплятися за те що давно відійшло на другий план, та ще й чіплятися не розуміючи суті питання та не перевіривши особисто- це якийс нонсенс.
Як буде інтерес- будете читати та збирати інформацію. Як не буде- до ваших послуг чудові фіромові флакончики з даташитами на кшталт скільки крапель чого і коли додавати. Кожен обирає свій шлях))) Але не розібравшись та не перевіривши особисто тролити на кшталт цього
Цитата:
Допис від bobus
Ви в цій темі пробуєте вирішити проблему яку на мою думку, самі й придумали. Тому я цього просто не розумію.
|
я сподіваюсь Вам не дозволять.