|
29.08.2019, 09:35
|
|
Super Moderator
Звідки Ви: Киев
Дописи: 8.688
сказав Дякую: 6.565
сказали Дякую 9.134 раз(и) в 3.930 повідомленні
|
Re: Відповідь: Цитрат кальция/Aцетат кальция ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від bobus
та дякую, я вмію читати:
|
Це не дуже красиво редагувати свій піст після того як вам відповіли. Ви таким чином принижуєте співразмовника. Тепер вже і я не буду на ваші питання відповідати.
На сьогодні препарати тестуют якнайменьше десять акваріумістів з різних країн- Україна, Німеччина, Казахстан, Росія. Зараз, сподіваюсь, підключиться ще й Азербайджан. Практично всі перейшли на них після фірмових засобів. Тестують з різних причин- у когось затики з травою, хтось не в змозі викладати чималі гроші за який небудь аквадур, хтось із спортивного інтересу. У когось осмос, у когось водогін. Всі без винятку підкреслюють покращення стану рослин. Чому саме - ми зараз і намагаємось з"ясувати. Вочевидь що не все так просто, є різні питання і складності. Розберемось, я гадаю. Тим більше що вже є інформація що цими составами зацікавились деякі виробники, хоча вони ще цого не афішують. Так, робота була започаткована з двох причин- зробити дешевий самомісний рем, та зробити його без сульфатів та хлоридів. Можливо остання посилка була і дещи хибною. А можливо і ні. Час покаже. Перевіряємо. Але на сьогодні, коли вже немає сумнівів у тому що у середнестроковій перспективі рем покращує стан рослин, чіплятися за те що давно відійшло на другий план, та ще й чіплятися не розуміючи суті питання та не перевіривши особисто- це якийс нонсенс.
Як буде інтерес- будете читати та збирати інформацію. Як не буде- до ваших послуг чудові фіромові флакончики з даташитами на кшталт скільки крапель чого і коли додавати. Кожен обирає свій шлях))) Але не розібравшись та не перевіривши особисто тролити на кшталт цього
Цитата:
Допис від bobus
Ви в цій темі пробуєте вирішити проблему яку на мою думку, самі й придумали. Тому я цього просто не розумію.
|
я сподіваюсь Вам не дозволять.
Востаннє редагував Ю.В.: 29.08.2019 о 10:03..
|
|
|
29.08.2019, 11:31
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: Львів
Дописи: 472
сказав Дякую: 71
сказали Дякую 329 раз(и) в 197 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Цитрат кальция/Aцетат кальция ===www.aquaforum.ua===
Скрытый текст
Ю.В., пишіть російською, немає жодних проблем. Українською пост і піст - зовсім різні речі.
Цитата:
Допис від Ю.В.
Це не дуже красиво редагувати свій піст після того як вам відповіли.
|
Після вашого допису о 22.47 я почав на нього відповідати. О 23.00 ви його відредагували і написали наступний о 23.03. Останній я побачив після публікації своєї відповіді, тому в ту відповідь додав P.S. про калій від PAN.
Вибачте, я не розумію чим я тут вас принизив.
Так, я не бачу жодної пояснення чому високий (порівняно) вміст сульфатів це погано для рослин. І не знаю чому ви вирішили, що рослини краще засвоюють метали в органічних сполуках ніж в класичних солях. Можливо помиляюсь, а ви категорично праві. Час покаже.
|
|
|
cказали "Дякую" bobus за цей допис:
|
|
29.08.2019, 11:41
|
|
Super Moderator
Звідки Ви: Киев
Дописи: 8.688
сказав Дякую: 6.565
сказали Дякую 9.134 раз(и) в 3.930 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Цитрат кальция/Aцетат кальция ===www.aquaforum.ua===
Оффтоп
Цитата:
Допис від bobus
Після вашого допису о 22.47 я почав на нього відповідати. О 23.00 ви його відредагували і написали наступний о 23.03. Останній я побачив після
|
Мабуть так. Вибачаюсь.
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:20.
|