На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Я новичок

Примітки

Я новичок Ничего не понимаю в аквариумистике, только начинаю, но очень хочу научиться! Новичкам писать сюда

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 09.01.2013, 15:24   #10
Живу я тут

Звідки Ви: Червоноград,Львівська обл.0934708566
Дописи: 505
сказав Дякую: 262
сказали Дякую 196 раз(и) в 141 повідомленні
Re: "911" при проблемах с растениями. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Рыбачок Переглянути допис
MVI, звичайно для рослин максимум 15 градусів жорсткості, не більше, краще меньше, тому, або розбавлять осмосом 1:1, або шукати іншу доступну воду, бо розумію, що на 400 л осмосу не настачишся.
Спробуйте спитати по сусідах, невже всі користуються водою з однієї свердловини? Буває, у різних кінцях села, чи навіть поруч різна вода, бо з різної глибини береться.
Володимир,перш за все хочу подякувати за рослини.А також "Pavel 78 ",в якого взяв на"аукціоні і Глебу Михайловичу (особливо за Крінум натанс).Рослини всі дуже гарні (плавають поки що на поверхні).
Ще раз спасибі!!!!Сьогодні в 4.00 забрав з поїзда,їздив спеціально машиною щоб не заморозити,мороз -10.

Значить так.Вирішив прислухатись до порад авторитетних людей і забрати глину.Тобто все з нуля,а заодно і рослини можливо по їншому розсаджу.Ну хоча б в випадку проблем в майбутньому,цей варіант відпаде.
Пошарившись по найближчих сусідах на рахунок води,результати тіж.все більше 20 (дальше 20 не капав навіть).
Годину назад розмовляв на рахунок осмоса (покупки).Сказали що з такою жорстістю мембани на довго не вистарчить,треба ставити пом"якшувач.Вартість такого комплекта може вимірятись тисячами (з їхніх слів,в залежності від аналізу води).Але все ж куплю самий бюджетний варіант,що буде те буде.Тож зараз мені прийдеться купити по 50 коп. за літр.
В мене тепер діє лозунг "ВСЕ ПРОДАМ,АЛЕ КОЛГОСП НЕ ОПОЗОРЮ" ,рослин шкода!!!!
Так ось,чи можуть рослини поплавати в моїх умовах скажем день-два поки не привезу потрібну кількість осмосу для перезарядки?чи все таки підпінити воду,щоб зменшити нітрати?

Востаннє редагував MVI: 09.01.2013 о 16:04..
MVI поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:31.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts