|
24.09.2022, 16:40
|
|
|
Super Moderator
Звідки Ви: Киев
Дописи: 8.688
сказав Дякую: 6.565
сказали Дякую 9.134 раз(и) в 3.930 повідомленні
|
Re: 110 литров нервов ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від НаЧнеМ со 110
травник з СО2 це максимум 5-6 тижнів життя тедіків, далі тільки смерть
|
Мабуть я щось роблю не так? Бо живуть у мене у багатьох генераціях і плодяться що ненормальні? А в Будинку Природи на Рогнеденській вони там у шеститоннику із СО2 десятиріччами живуть. Мабуть там хлопці теж щось не так роблять?)))
Теодоксуси дуже нервово відносяться до різного роду альгіцидів, причому не тільки до сайдексу. До перекису водня, до інших також. Дуже не люблять міді і препаратів на ній (навіть більше не люблять ніж креветки). А також люблять не заоблачно низький рівень рН. Звичайно, якщо Ви на КН 1 накачаєте газу на рН 5,5, то вони у Вас жити не схотять. Але при СО2 до 20 мг/л ще й як живуть. Особливо якщо рН більше 6,5.
Да, їх часто беруть у свіжі банки, де вони швидко роблять свою справу- чистять свіжу банку від діатомів, після чого зникають. Але це тільки один вид їхнього викорстання. Якщо травник успішній і помірно розігнаний, то вони там живуть аж приспівуючи))
Добавлено через 3 минуты
До речі. Дешеві тедіки зазвичай дикуни- їх ловлять на Дніпрі, Десні, Бузі, Дунаю, Дністру. Ось вони як раз довго і не живуть. Але дехто виживає і починає плодитися. Розводні вже коштують втрічи. Але саме вони і живуть довго))
Востаннє редагував Ю.В.: 24.09.2022 о 16:43..
Причина: Добавлено сообщение
|
|
|
24.09.2022, 17:26
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Жемчужина у моря
Дописи: 513
сказав Дякую: 151
сказали Дякую 69 раз(и) в 49 повідомленні
|
Re: 110 литров нервов ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Ю.В.
Мабуть я щось роблю не так? Бо живуть у мене у багатьох генераціях і плодяться що ненормальні? А в Будинку Природи на Рогнеденській вони там у шеститоннику із СО2 десятиріччами живуть. Мабуть там хлопці теж щось не так роблять?)))
Теодоксуси дуже нервово відносяться до різного роду альгіцидів, причому не тільки до сайдексу. До перекису водня, до інших також. Дуже не люблять міді і препаратів на ній (навіть більше не люблять ніж креветки). А також люблять не заоблачно низький рівень рН. Звичайно, якщо Ви на КН 1 накачаєте газу на рН 5,5, то вони у Вас жити не схотять. Але при СО2 до 20 мг/л ще й як живуть. Особливо якщо рН більше 6,5.
Да, їх часто беруть у свіжі банки, де вони швидко роблять свою справу- чистять свіжу банку від діатомів, після чого зникають. Але це тільки один вид їхнього викорстання. Якщо травник успішній і помірно розігнаний, то вони там живуть аж приспівуючи))
Добавлено через 3 минуты
До речі. Дешеві тедіки зазвичай дикуни- їх ловлять на Дніпрі, Десні, Бузі, Дунаю, Дністру. Ось вони як раз довго і не живуть. Але дехто виживає і починає плодитися. Розводні вже коштують втрічи. Але саме вони і живуть довго))
|
Схоже на правду, бо я постійно купував прямісінько з Днестра, оскільки такі за 1,5грн були проти 7-10грн за тих, що пожили в же в банці  Ну і сайдексу трохи було 
А ось що дивно, то на нашому пташиному ринку тедіків немає, хоча вони буквально живуть за 100км від нашого міста
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:41.
|