Вже 5 років живу без тестів))) політ нормальний. Я не зрозумів у Вас бюджетний акваріум чи "все включено" ?
Мабуть вони вам не потрібні))) Я нашвидкоруч проглянув ваші теми, та профіль. Шодо нормального польоту... Де можливо переглянути світлини вашого акваріума?
Игорь, будете тестировать воду, заодно и узнаете стоимость тестов в магазине ЖИВАЯ ПЛАНЕТА.
Мабуть вони вам не потрібні))) Я нашвидкоруч проглянув ваші теми, та профіль. Шодо нормального польоту... Де можливо переглянути світлини вашого акваріума?
По перше дякую Вам за статтю про рослини як тести. Щось подібне зустрічав в неті але зібране в одному тексті і «доходчиво» написане тільки у Вас.
По профілю- вибачте я його давно не оновлював. У мене не аквас а суцільні джунглі. Спочатку а планував щось типу «огороду», хотів продавати рослини, але потім виявилось що в моєму місті не так багато фанатів акваріумістики і рослини просто не беруть. Викидати жалко. От і росте. Я помалу переходжу від форсажу до самого «медленого» травника. І тестами не користуюсь, я родом з СССР а їх тоді не було.