|
02.05.2020, 22:04
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 518
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.800 раз(и) в 378 повідомленні
|
Відповідь: Re: Первые 2 аквариума (25л и 30л ) ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від nikopol
Да, похоже чтобы задушить водоросли в таком сетапе нужны растения с надводной частью. Я понимаю, почему не в почете плавающие на поверхности растения - вид у них не очень. Но какой еще вариант? Лилии, геоцинты, мангры...
|
а якщо спробувати фітофільтр?
у мене це спатифілум, який просто проволокою прикручений до стінки. це дешева рослина, швидко росте, прекрасно фільтрує, не вимагає багато світла і виглядає дуже навіть красиво.

|
|
cказали "Дякую" Aleron за цей допис:
|
|
02.05.2020, 22:54
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 249
сказав Дякую: 97
сказали Дякую 127 раз(и) в 84 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Первые 2 аквариума (25л и 30л ) ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aleron
а якщо спробувати фітофільтр?
у мене це спатифілум, який просто проволокою прикручений до стінки. це дешева рослина, швидко росте, прекрасно фільтрує, не вимагає багато світла і виглядає дуже навіть красиво.
|
Краще щось, що росте в грунті а листки на воді чи над водою. Так і закріпити простіше, і рослина буде качати кисень в грунт. І не буде видно пучка коріння, що троха псує вигляд.
|
|
|
02.05.2020, 23:58
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 249
сказав Дякую: 97
сказали Дякую 127 раз(и) в 84 повідомленні
|
Re: Первые 2 аквариума (25л и 30л ) ===www.aquaforum.ua===
Ще є питання про біонаповнювач зовнішного фільтра...
Я купив 3 літри пемзи IKEA. Вона пориста, не дорога. Але виявилась дуже дрібною. Фракція 1-4 мм. Все що менше я просіяв і промив.
Чи можна її використати в JBL CristalProfi e702 або Eheim Classic 2213?
Не знаю на скількі щільно прилягаюсь корзини JBL одна до другої. Чи не буде видувати міліметрові частинки між корзинами? Якщо спакувати пемзу в мішечок, то з чого робити такий мілкий мішечок? Жіночі капронові панчохи мабуть сильно задушать потік води?
Каністра Eheim Classic 2213 наче краще підходить. Покласти губку зверху, знизу, посередині засипати все пемзою. Трохи лишити вільного простору, щоб пемза знаходилась в постійному русі, щоб не було щільного шару що зупитить потік...
Просто фірмовий біо наповнювач дорогий... Лава не достатньо пориста... Губки мають меньшу площу поверхні. І не подобаються своєю не натуральністю...
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:29.
|