Цитата:
Допис від Muholov
Или до вас наконец-то дошло куда вы вляпались, как дошло на счет картинки в конце концов - после стольких напоминаний, за что же вы вписались и теперь будете с умным видом надувать щеки типа вы обиделись и только поэтому будете молчать?
|
1. На рахунок картинки. Вона в мене відображалась, бо браузер зберіг то зображення в кеші мого компютера.. Якщо ви не змогли її побачити, не хочете реєструватись і т.п. можна про це просто написати. До речі, то зображення вже є в кеші і у вас, і воно при наступних переглядах цієї сторінкиавантажується з кешу , а не з форуму.
2. Я переглянув всі 11 сторінок тої безтолкової теми, де ви "весь вечір на арені" і не знайшов жодного поста, де б я написав, що виміряні цифри є вірні і метод вимірювання правильним.. Я лише порадив НАТАКу не займатись такими повторними вимірюваннями.
Цитата:
Допис від Muholov
Вот раз уж вы уперлись рогами в той теме
|
ну не треба свою поведінку приписувати мені.
маю недолік - терпіти не можу наглого, самовпевненого і безапеляційного неуцтва.
Розберіться для початку в елементарних термінах, прочитайте підручник по світлотехніці. Після того можна буде продовжити розмову на цю тему.